Loading...
Teamet 2023-09-13T11:26:26+00:00

JUNE

FRISØR & EJER

I mine hænder kan du føle dig sikker på resultatet. Jeg har været frisør siden 2007 og har derfor masser af erfaring i faget. Jeg går meget op i at lytte til dine ønsker og give dig rette råd og vejledning.

Når du sidder i stolen hos mig, er det vigtigste, at du får en god oplevelse. Jeg er kendt for at være meget grundig, tenderende perfektionistisk, så husk at sætte god tid af til din behandling hos mig. Dit hår er mit visitkort, derfor sender jeg ikke noget ud af døren, før vi begge er tilfredse med resultatet.

Jeg er blevet frisør, fordi jeg elsker at arbejde med mennesker. De personlige historier og det samspil, vi har mellem kunde og frisør beriger mit liv på så mange niveauer. Jeg elsker mit job og nyder at grine højt sammen med mine kunder.

Kom forbi og sæt dig til rette i min stol – jeg glæder mig til at behandle dig.

GRY

FRISØR

Jeg blev udlært frisør i 2003 i en af Danmarks førende frisører og har efterhånden været en del år i frisørbranchen.

Det er en passion for mig at gøre det trygt og dejligt for dig at gå til frisør, eftersom jeg selv har oplevet at have frisørangst og ved, hvor svært det kan være, at overlade sit hår i hænderne på en fremmed.
Det er netop derfor sætter jeg en STOR ære i at du føler dig forstået, forkælet og mødt i dine ønsker og at vi sammen kan få det smukkeste frem i dit hår.

Måske du synes jeg virker bekendt? Jeg har arbejdet i Frisør Fina tilbage i 2013 og efter nogle spændende år i København, er jeg nu vendt tilbage og glæder mig meget til at se mine kunder i vores hyggelige lille salon.
Når jeg ikke ordner hår i Fina, står den blandt andet på Yoga, vinterbadning og tid med min kæreste og vores 4 dejlige unger.

Jeg glæder mig til at få det smukkeste frem i dit hår

LOTTE

FRISØR

Som frisør gennem mange år, har jeg rigtig god erfaring. Jeg har været selvstændig i både Birkerød og Hørsholm og kan nu glæde kunderne i Fina med mine evner.

Jeg prioriterer en høj service i afslappede og hyggelige omgivelser, samt at have god tid til din behandling. Det er yderst vigtigt for mig at lytte til de forskellige ønsker og behov, der måtte være for dit ønskede resultat og jeg gør alt, for du føler dig forstået og imødekommet.

Dameklip samt farve- og stribebehandlinger, er min spidskompetencer og med mig som din frisør, er kun det bedste godt nok.

Jeg elsker hver en dag på salonen og glæder mig til at se dig.